Fotelje i taburei Beograd

Fotelje i taburei Beograd
Nekada je dovoljan samo jedan novi detalj da bi ste osvežili celu prostoriju...
Tražite fotelju ili tabure?
Na pravom ste mestu... U Beogradu se mogu naći raznorazni stilovi nameštaja, sigurni smo da makar jedan od njih odgovara Vašem ukusu.
Odlučite se za udobnu fotelju ili šareni, veseli tabure i unesite vedrinu u svoj dom.
Složićete se sa nama, da je suludo obilaziti ceo Beograd u potrazi za jednom foteljom.
Zato se udobno smestite i pretražite Beograd uz našu pomoć iz Vašeg toplog doma.
urban-line-fotelje-i-taburei

Urban Line

Beograd, Vračar, Kajmakčalanska 59 +381 11 2451852
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD Naša misija: Da našim klijentima, pružimo vrhunsku uslugu u dizajniranju njihovog prostora po sistemu „ključ u ruke“, od izrade projektnih rešenja, preko izvođenja neophodnih građevinskih radova do opremanja izabranim nameštajem; Da kroz jedinstvenu i široku ponudu soba za decu i tinejdžere, našim klijentima pružimo mogućnost da na jednom mestu pronađu sve: ideju, savet, veliki izbor raznovrsnih stilova i dizajna, kompletan prateći asortiman, vrhunsku uslugu. Cilj: Naš cilj je da pažljivim izborom nameštaja sofisticiranog dizajna i vrhunskog kvaliteta, klijentima pružimo funkcionalnost, estetiku i zadovoljstvo.
namestaj-pegasus-fotelje-i-taburei

Nameštaj Pegasus

Beograd, Savski venac, Beogradski sajam +381 62 480211
FOTELJE BEOGRAD PROIZVODNJA NAMEŠTAJA PEGASUS VRANJE Kvalitet svih repromaterijala, dobar dizajn i vrhunska izrada su osnovne karakteristike svih naših proizvoda i naša izrađena komparativna prednost.
Naš cilj je da upotrebom široke lepeze modernih materijala i primenom tradicionalnih veština vrhunskih majstora svog zanata, uobličimo proizvod koji će objediniti i formu i udobnost i na taj način premostimo jaz između trdicionalnog i modernog nameštaja.
Naši radnici su dugogodišnji, vrhunski majstori svog zanata, a razvojni sektor čini grupu mladih, ambicioznih i visokoobrazovanih stručnjaka koji prate svetske i domaće trendove.
Spoj mladosti, iskustva i tradicije naša je najveća snaga i preporuka.
Naša strategija je da trđište postepeno upoznajemo sa svojim proizvodima, trudeći se da naša preporuka bude kvalitet naših proizvoda, naša ekspeditivnost i efikasnost kao i cene i uslovi prodaje.
Cenovnik
namestaj-sb-alsan-fotelje-i-taburei

Nameštaj SB Alsan

Beograd, Čukarica, Lazarevački drum 21 +381 11 7541416
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD SB ALSAN Opremite Vaš dom ili kancelarijski prostor kvalitetnim i povoljnim nameštajem, koji možete naći u nekim od naših prodajnih salona.
Kod nas možete naći fotelje raznih oblika ili dimenzija koje će se savršeno uklopiti u svaki enterijer.
Bilo da želite fotelje za svoju kancelariju ili kutak u svojoj dnevnoj sobi, sigurni smo da imamo odgovarajući model fotelje za Vas.
namestaj-djeram-fotelje-i-taburei

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 +381 64 1898663
FOTELJE I TABURE I BEOGRAD NAMEŠTAJ DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.
Cenovnik
linea-milanovic-fotelje-i-taburei

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
FOTELjE i TABUREI BEOGRAD.
Linea Milanovic u ponudi ima širok dijapazon fotelja - od modernih i kompaktnih fotelja pa do klasičnijih kao što je beržera.
Kao dodatak skoro svakom modelu fotelje, može se poručiti i tabure.
Izrađene od punog drveta i tapacirane sunđerima različitih debljina i tvrdoće, naše fotelje omogućavaju izuzetnu udobnost i dugotrajnost prilikom eksploatacije.
Na raspolaganju se nalazi veliki izbor štofova i prirodne kože koje možete odabrati za presvlačenje fotelje.
Bilo da želite svedene jednobojne kombinacije ili smele dezene, naš stručni tim će vam pomoći da u skladu sa Vašim željama odaberete ono najbolje za vas.
Večni klasik fotelja Beržera sa ili bez taburea, ručne izrade, osnovna je ponuda proizvodnje Linea Milanović.
Dostupna u velikom broju štofova i koža, sa neograničenom mogućnosti kombinovanja istih, fotelje Beržera čine model koji nikada ne prolazi i koji će se uklopiti podjednako u klasične enterijere, ali i u one moderne.
enmon-fotelje-i-taburei

Enmon

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 205 +381 11 7856060
FOTELJE I TABUREI.
Fotelje i taburei su deo pratećeg asortimana bez kojih Vaš prostor ne bi bio kompletan.
Izaberite i sami uskladite fotelju i tabure modernog dizajna i veselih boja.
Fotelje i taburei - Proizvodi/Usluge
Svi smo ljubitelji višenamenskog nameštaja koji nam štedi prostor, i pruža udobnost sa kompaktnošću svog savremenog dizajna. Kada se koristi pravilno, stolica može naglasiti lepotu vašeg dnevnog boravka, služeći kao fokusna tačka u vašem enterijeru... Obratite pažnju na veličinu vašeg dnevnog boravka i odlučite koja veličina fotelje vam je potrebna. Pažljivo pogledajte dizajne koji su vam dostupni, pazeći da se fokusirate na boje i stil koje će se uklopiti u opštu temu vašeg prostora. Fotelja mora biti pravilno postavljena, čineći razgovore udobnijim, dovoljno blizu da ne morate da vičete. Komad nameštaja koji je veoma fleksibilan i može poslužiti za različite namene je upravo tabure. Taburei su takodje idealno rešenje za manje prostorije, veselih boja i dezena mogu znatno ulepšati izgled dečije sobe.
Back to Top