Fotelje i taburei Beograd

Fotelje i taburei Beograd
Nekada je dovoljan samo jedan novi detalj da bi ste osvežili celu prostoriju...
Tražite fotelju ili tabure?
Na pravom ste mestu... U Beogradu se mogu naći raznorazni stilovi nameštaja, sigurni smo da makar jedan od njih odgovara Vašem ukusu.
Odlučite se za udobnu fotelju ili šareni, veseli tabure i unesite vedrinu u svoj dom.
Složićete se sa nama, da je suludo obilaziti ceo Beograd u potrazi za jednom foteljom.
Zato se udobno smestite i pretražite Beograd uz našu pomoć iz Vašeg toplog doma.
urban-line-fotelje-i-taburei

Urban Line

Beograd, Vračar, Kajmakčalanska 59 011 2451852 | 064 2189652 |
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD Naša misija: Da našim klijentima, pružimo vrhunsku uslugu u dizajniranju njihovog prostora po sistemu „ključ u ruke“, od izrade projektnih rešenja, preko izvođenja neophodnih građevinskih radova do opremanja izabranim nameštajem; Da kroz jedinstvenu i široku ponudu soba za decu i tinejdžere, našim klijentima pružimo mogućnost da na jednom mestu pronađu sve: ideju, savet, veliki izbor raznovrsnih stilova i dizajna, kompletan prateći asortiman, vrhunsku uslugu. Cilj: Naš cilj je da pažljivim izborom nameštaja sofisticiranog dizajna i vrhunskog kvaliteta, klijentima pružimo funkcionalnost, estetiku i zadovoljstvo.
Cenovnik
namestaj-pegasus-fotelje-i-taburei

Nameštaj Pegasus

Beograd, Savski venac, Beogradski sajam 062 480211
FOTELJE BEOGRAD PROIZVODNJA NAMEŠTAJA PEGASUS VRANJE Kvalitet svih repromaterijala, dobar dizajn i vrhunska izrada su osnovne karakteristike svih naših proizvoda i naša izrađena komparativna prednost.
Naš cilj je da upotrebom široke lepeze modernih materijala i primenom tradicionalnih veština vrhunskih majstora svog zanata, uobličimo proizvod koji će objediniti i formu i udobnost i na taj način premostimo jaz između trdicionalnog i modernog nameštaja.
Naši radnici su dugogodišnji, vrhunski majstori svog zanata, a razvojni sektor čini grupu mladih, ambicioznih i visokoobrazovanih stručnjaka koji prate svetske i domaće trendove.
Spoj mladosti, iskustva i tradicije naša je najveća snaga i preporuka.
Naša strategija je da trđište postepeno upoznajemo sa svojim proizvodima, trudeći se da naša preporuka bude kvalitet naših proizvoda, naša ekspeditivnost i efikasnost kao i cene i uslovi prodaje.
Cenovnik
namestaj-sb-alsan-fotelje-i-taburei

Nameštaj SB Alsan

Beograd, Čukarica, Lazarevački drum 21 011 7541416 | 011 7543827 |
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD SB ALSAN Opremite Vaš dom ili kancelarijski prostor kvalitetnim i povoljnim nameštajem, koji možete naći u nekim od naših prodajnih salona.
Kod nas možete naći fotelje raznih oblika ili dimenzija koje će se savršeno uklopiti u svaki enterijer.
Bilo da želite fotelje za svoju kancelariju ili kutak u svojoj dnevnoj sobi, sigurni smo da imamo odgovarajući model fotelje za Vas.
Cenovnik
namestaj-djeram-fotelje-i-taburei

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
FOTELJE I TABURE I BEOGRAD NAMEŠTAJ DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.
Cenovnik
salon-namestaja-mond-line-fotelje-i-taburei

Salon nameštaja Mond Line

Beograd, Palilula, Vojvode Dobrnjca 28 011 3390695 | 011 3390686 | 065 2020121 |
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA MOND LINE U ponudi Mond Line salona nameštaja nalaze se, pored svih ostalih vrsta nameštaja, i fotelje i taburei.
Cenovnik
kancelarijski-namestaj-anaks-fotelje-i-taburei

Kancelarijski nameštaj ANAKS

Beograd, Vračar, Sinđelićeva 36 011 2439734 | 011 2437126 | 011 243796 |
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD KANCELARISKI NAMEŠTAJ ANAKS ANAKS je firma specijalizovana za prodaju kancelarijskog nameštaja i opremanje poslovnih prostora.
Kao što i samo ime firme govori (ANAKS na starogrčkom jeziku znači najbolji, vodeći, vladar), trudimo se da našim kupcima pružimo najbolju uslugu, najbolji izbor i najbolji kvalitet.
Naš prodajni asortiman obuhvata nameštaj i stolice za poslovne namene poznatih svetskih proizvođača.Na domaćem tržištu prisutni smo od 1992.godine.
U tom periodu stekli smo dobru reputaciju, kako kod poslovnih partnera, tako i kod naših kupaca.
Najveće priznanje za višegodišnji rad su naši stalni kupci, koji nam s puno poverenja iznova poveravaju opremanje svojih radnih prostora.
Naš cilj jeste stvaranje radnog ambijenta po meri čoveka, ambijenta koji objedinjuje dizajn, funkcionalnost, kvalitet, a iznad svega – ambijenta u kome čovek vraća svoj identitet.
Cenovnik
hersa-fabrika-namestaja-fotelje-i-taburei

HERSA Fabrika nameštaja

Novi Pazar, Lukare bb 020 448204
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD HERSA FABRIKA NAMEŠTAJA Hersa se, pored prodaje ugaonih garnitura i ležajeva, bavi i prodajom fotelja i taburea.
Cenovnik
namestaj-cane-fotelje-i-taburei

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 011 8030818 | 065 2320888 |
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Svi modeli tapaciranog nameštaja se rade u dve varijante: na razvlačenje i fiksno.
Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja.
Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
Cenovnik
dekor-namestaj-fotelje-i-taburei

Dekor nameštaj

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2646836 | 065 5716456 |
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD DEKOR NAMEŠTAJ Stilske fotelje i taburei se mogu uklopiti u svaki kutak Vašeg doma.Firma DEKOR je formirana 01.11.1987.godine u Kruševcu.
Proizvodni program je u osnovi stilski nameštaj, komadni i tapacirani nameštaj kao i spavaće sobe stilskog i modernog tipa.
Cenovnik
arbor-namestaj-fotelje-i-taburei

Arbor Nameštaj

Beograd, Zvezdara, Golubačka 2a 069 3318223
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD ARBOR NAMEŠTAJ Takođe, pored kreveta, dvoseda i troseda, u našoj ponudi se nalaze i fotelje.
Nudimo Vam širok asortiman fotelja.
Cenovnik
salon-namestaja-leokom-fotelje-i-taburei

Salon nameštaja Leokom

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2642629
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LEOKOM Ekskluzivni stilski nameštaj radimo i garniturno i komadno: trosed, dvosed, fotelja, beržera, tabure, klub sto, komode, vitrine – sve u istom programu, sa istom nogom, rezbarijom i aplikacijom.
Po potrebi u sve trosede i dvosede može se ugraditi mehanizam.
Postoji mogućnost korekcije dimenzija, kombinovanje elemenata i detalja.
Kupac bira boju mebla i boju drveta.
Imamo mogućnost izrade interijera po vašem zahtevu.
U ponudi imamo i trpezarijske stolove i stolice, više oblika i dimenzija, spavaće sobe.
Dokazali smo se u kvalitetu, mogućnostima izrade i poslovnosti.
Kupac bira boju mebla i boju drveta. Imamo mogućnost izrade interijera po vašem zahtevu.
Cenovnik
salon-namestaja-linea-milanovic-fotelje-i-taburei

Salon nameštaja Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 011 2442070
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Linea Milanovic u ponudi ima širok dijapazon fotelja - od modernih i kompaktnih fotelja pa do klasičnijih kao što je beržera.
Kao dodatak skoro svakom modelu fotelje, može se poručiti i tabure.
Cenovnik
astra-office-fotelje-i-taburei

Astra Office

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 011 3113403
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD ASTRA OFFICE Astra Office u svojoj ponudi ima fotelje vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.
Cenovnik
euro-arbor-prodaja-polovnog-namestaja-fotelje-i-taburei

Euro Arbor - prodaja polovnog nameštaja

Beograd, Zemun, Njegoševa 1 011 3757924 | 064 9110441 |
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD EURO ARBOR Asortiman proizvoda je veoma raznovrstan u stilovima kao i u dizajnu: stilske i kožne garniture; garniture od vrhunskog mebla; stilske vitrine i komode; komadni nameštaji od punog drveta; rustična ručna izrada; dopadljivi komadni nameštaj za oplemenjivanje Vašeg prostora kao i funkcionalno dizajnirani radni i spavaći prostori.
Cenovnik
Svi smo ljubitelji višenamenskog nameštaja koji nam štedi prostor, i pruža udobnost sa kompaktnošću svog savremenog dizajna. Kada se koristi pravilno, stolica može naglasiti lepotu vašeg dnevnog boravka, služeći kao fokusna tačka u vašem enterijeru... Obratite pažnju na veličinu vašeg dnevnog boravka i odlučite koja veličina fotelje vam je potrebna. Pažljivo pogledajte dizajne koji su vam dostupni, pazeći da se fokusirate na boje i stil koje će se uklopiti u opštu temu vašeg prostora. Fotelja mora biti pravilno postavljena, čineći razgovore udobnijim, dovoljno blizu da ne morate da vičete. Komad nameštaja koji je veoma fleksibilan i može poslužiti za različite namene je upravo tabure. Taburei su takodje idealno rešenje za manje prostorije, veselih boja i dezena mogu znatno ulepšati izgled dečije sobe.
Back to Top